keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kicksejä elämästä!

Miten tavallisista asioista sitä voikaan saada kicksejä!

Ihmisistä!

Olin eilen hyvän ystäväni laulukeikalla ja koin todella voimakkaita onnentunteita hänen onnistuessaan, ottaessaan yleisön haltuun ja vetäessään ihan älyttömän hyvin koko keikan. Ystäväni kasvoilta paistava itsevarmuus lavalla heijastui itseeni yleisössä ja ilmeisesti vaikutus oli molemminpuoleinen. Hyvänolontunne purkautui kummalliseen hyppimiseen, pyörimiseen ja estottomaan jammailuun julkisella paikalla. Hypetystilan voi kuvailla vastaavan humalatilaa.

Viikonloppuna sain ihan käsittämättömiä hyvänolon fiiliksiä sushin syömisestä ja seurasta, jossa sitä söimme. Aivan ihania, välittömiä ihmisiä! Heidän seurassaan voi puhua mistä vaan ja olla miten päin vaan oma itsensä. Ihmisiä, joiden seurassa hymy on herkässä - niin ulkoinen kuin sisäinenkin hymy. Ihmisiä, jotka ajattelevat omaa napaansa pidemmälle ja näkevät maailmassa muutakin kauneutta kuin vain sen yleisesti oletetun. Kicksit siitä, kun huomaa, että hymyn lisäksi silmät ja sydänkin hymyilevät. Ei pelkästään vatsalihaksiin satu nauramisesta, sydämeen koskee, koska ympärillä on niin ihania tyyppejä.

Hullut hyperaktiivisuusnaurukohtaukset pelkästä ajatuksesta! Ympärillä näkee taitavia ihmisiä. Ihmisiä, joista näkee, että on niin sinut oman itsensä kanssa. Esimerkiksi soittaja, joka on lavalla niin käsittämättömän oma itsensä, pitää hauskaa ja nauttii vastavuoroisista reaktioista yleisön kanssa. Pilke silmäkulmassa, ei jälkeäkään raadollisesta perfektionismista. Hyvään voi pyrkiä, mutta täydellinen ei pidä olla. Voi, miten ihanaa olisikaan jakaa ajatuksia tuollaisten ihmisten kanssa! Minäkin haluan jakaa tuon välittömyyden. Olla vilpitön siinä, mitä tekee. Välittää onnellisia fiboja!

Voi ihmiset! Ihanat, välittömät, ihmiset! Te, jotka hymyilette. Innostutte mitä hassuimmista asioista! Ihastutte, hypetätte ihastustanne, hymyilette silmillänne monen pitkän ankean kuukauden jälkeen. Te, jotka jaatte hypetyksen tunteet! Kel' onni on, se onnen kätkeköön. Pyh pah, sanon minä! Jos saa kicksejä elämästä, niin antaa palaa! Huutomerkkejä ja hymyjä! Kyllä se aallonpohja sieltä taas joskus tulee, nautitaan nyt tästä aallonharjasta!

1 kommentti:

  1. no sitähän minäki oon aina sanonu!!! kaikki irti vaan ja vähän enemmänki :) kyllä se on niin että jos ei osaa olla onnellinen muiden onnesta, niin ei itsekään pysty saavuttamaan onnea. let's be happy <3

    VastaaPoista